butiken

Varför heter vi Goddie?

Här är berättelsen om varför vi valde namnet Goddie till vår e-handel. Allt började med en liten hund som blev misshandlad av sin ägare och som min mamma räddade i mitten på 70-talet.

Det var en gång en liten hund som bodde i ett hem i mellansverige i mitten på 70-talet. Hundägaren var inte särskilt snäll mot henne och använde en gammal ketchupflaska för att spruta vatten på henne och för att slå henne med den. Som tur var fick min mamma höra talas om denna lilla hund och bestämde sig för att ta hand om hunden. Jag själv var runt 7-8 år när hon kom till oss. Hon hette Lady Godiva och var en shetland sheepdog runt 3-4 år och hon kallades för Goddie. (Uttalas Gåddi) Vår gamla hund hade nyligen gått bort så vi längtade efter en ny hund att ta hand om. Under hela min uppväxt var Goddie min bästa vän, så när jag skulle starta vår e-handel med hundtillbehör så ville jag tillägna henne den och därför heter vi nu Goddie.

På bilden är det jag och Goddie sommaren 1976 i Morgongåva där jag bodde tillsammans med min familj, våra katter Lady och Lufsen, guldhamstern Rosmarie, kaninen Nippertippan och hästarna Bellissima och Benelli och så vår älskade Goddie.