Returer och byten

HUR GÖR JAG EN RETUR?

Ibland blir det inte som man har tänkt sig och då vill vi göra det enkelt för dig att returnera varan du har köpt. Här kan du registrera din retur och få en returfraktsedel med en QR-kod. Så snart vi har mottagit din registrering av retur, så skickar vi din returfraktsedel till din e-postadress. Du kan välja att själv skriva ut din returfraktsedel eller så kan du visa upp din QR-kod för ditt Postnordombud som då skriver ut returfraktsedeln åt dig. Normalt tar det upp till 10 arbetsdagar för oss att hantera din retur från det att den har inkommit till oss.

Det är alltid gratis att byta hos Goddie!  Vill du lämna tillbaka varan så betalar du frakten.

SÅ HÄR GÖR DU RETUR MED RETURSEDEL FRÅN OSS

Registrera retur

Skriv ut och klistra på retursedel

Lämna paket hos ombud

SÅ HÄR GÖR DU RETUR MED QR-KOD FRÅN OSS

Registrera retur

Lämna paket hos ombud

Visa QR-koden

PACKA RETUREN

Du har 14 dagar på dig att bestämma om du vill behålla dina produkter, räknat från och med den dag du mottagit ditt paket. Produkterna skickar du tillbaka i originalskick och i sin originalförpackning med eventuella etiketter och taggar kvar. Vi förbehåller oss rätten att göra avdrag på återbetalningsbeloppet ifall orignalförpackning eller produkter är skadade vid retur.

Packa ner varan som du vill returnera i en kartong. Återanvänd gärna kartongen du fick från oss. Du kan skära ner kartongen till önskad storlek så att den blir så liten som möjligt för miljöns skull. Se till att kartongen skyddar varan väl. Tänk på att du står som ansvarig för varan tills vi har mottagit den. Om du återanvänder vår kartong för retur är det viktigt att du döljer eller tar bort den gamla fraktsedeln. Tänk på att spara ditt inlämningskvitto till dess att du får en returbekräftelse från oss.

VAD HÄNDER SEN?

När vi har mottagit din retur och kontrollerat varan meddelar vi dig via mail. Vi kommer även meddela betalleverantören om returen och din betalning kommer att återbetalas. Om du har en faktura från Klarna så är det viktigt att du inte låter den förfalla. Du kan antingen pausa den i Klarnas app eller välja att betala den för att sedan få en återbetalning. Det är Klarna som påför eventuella förseningsavgifter och vi har inte möjlighet att ta bort dem.

Fraktkostnader för byten är gratis.  Vill du lämna tillbaka varan så betalar du frakten. Avser returen en hundsäng, hundmat eller skrymmande gods tas en avgift på 199 kr ut.

Tack för att du handlar hos oss!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.