Returer och byten

HUR GÖR JAG EN RETUR?

Ibland blir det inte som man har tänkt sig och då vill vi göra det enkelt för dig att returnera varan du har köpt. Här kan du registrera din retur och få en retursedel eller QR-kod.

Du kan välja att själv skriva ut din retursedel eller få en QR-kod via SMS som du visar upp för ditt Postnord-ombud. QR-koden är en extratjänst som kostar 10 kr extra. Eventuellt belopp dras av vid återbetalning. I ditt returmeddelande till oss talar du om vilket alternativ du önskar. Om du inte aktivt väljer så kommer du att få en retursedel på den e-postadress som du har angivit att skriva ut.

Normalt tar det upp till 10 arbetsdagar för oss att hantera din retur från det att den har inkommit till oss.

59 kr returporto (gratis returfrakt vid byten)

SÅ HÄR GÖR DU RETUR MED RETURSEDEL FRÅN OSS

Registrera retur

Skriv ut och klistra på retursedel

Lämna paket hos ombud

SÅ HÄR GÖR DU RETUR MED QR-KOD FRÅN OSS

Registrera retur

Lämna paket hos ombud

Visa QR-koden

PACKA RETUREN

Du har 14 dagar på dig att bestämma om du vill behålla dina produkter, räknat från och med den dag du mottagit ditt paket. Produkterna skickar du tillbaka i originalskick och i sin originalförpackning med eventuella etiketter och taggar kvar.

Packa ner varan som du vill returnera i en kartong. Återanvänd gärna kartongen du fick från oss. Du kan skära ner kartongen till önskad storlek så att den blir så liten som möjligt för miljöns skull. Se till att kartongen skyddar varan väl. Tänk på att du står som ansvarig för varan tills vi har mottagit den. Om du återanvänder vår kartong för retur är det viktigt att du döljer eller tar bort den gamla fraktsedeln. Tänk på att spara ditt inlämningskvitto till dess att du får en returbekräftelse från oss.

VAD HÄNDER SEN?

När vi har mottagit din retur och kontrollerat varan meddelar vi dig via mail. Vi kommer även meddela betalleverantören om returen och din betalning kommer att återbetalas med avdrag för returfraktkostnaden. Om du har en faktura från Klarna så är det viktigt att du inte låter den förfalla. Du kan antingen pausa den i Klarnas app eller välja att betala den för att sedan få en återbetalning. Det är Klarna som påför eventuella förseningsavgifter och vi har inte möjlighet att ta bort dem.

Fraktkostnader för returförsändelser är 59 kr.  Fraktkostnaden är gratis vid byten. Avser returen en hundsäng eller skrymmande gods tas en avgift på 199 kr ut. Tänk på att om du har lagt en order under 700 kr så har du betalat en fraktkostnad på 59 kr vid köp och denna kostnad kommer inte heller att återbetalas till dig om du ångrar ditt köp.

Tack för att du handlar hos oss!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.