Handla tryggt

Handla tryggt
För oss på Goddie är det viktigt att du som kund känner dig trygg och säker när du handlar hos oss. Därför vill vi informera dig om hur vi jobbar för att erbjuda dig som kund en säker e-handel. För att säkerställa en säker e-handelsupplevelse följer vi de riktlinjer som behövs för att uppnå säkerhet vid betalningar, hantering av personuppgifter, val av leverantörer och krypterad trafik mellan dig och vår webbutik.

Säkra betalningar
Vi samarbetar med Klarna och Swish för att leverera säkra betalningar. De erbjuder säkerhet till dig som kund genom säker behandling av dina kunduppgifter, kundinformation, inloggningsuppgifter och betalningar.

Hantering av personuppgifter
När du anförtror oss dina personuppgifter är det viktigt för oss att du känner dig trygg. Därför vidtar vi de åtgärder och rutiner som behövs för att kunna behandla dina personuppgifter på ett säkert sätt. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Val av leverantörer
Vi är noga när vi väljer ut vilka leverantörer vi vill samarbeta med för att din upplevelse när du handlar på Goddie.se ska bli så bra som möjligt.

Miljöarbete
Goddie strävar efter att värna om miljön. Vårt mål är att ha alla varor som våra kunder efterfrågar i vårt egna lager så att våra ordrar i så stor utsträckning som möjligt kan skickas i en leverans och inte i flera delleveranser. För att minska packmaterialåtgången har vi ett flertal olika storlekar av emballage och anpassar användningen efter storleken på din beställning. Vi jobbar ständigt med att förbättra vårt miljöarbete.

 

 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.