OM GODDIE

Goddie startades i Sverige i slutet av 2020 med en idé om att kunna erbjuda både traditionella hundtillbehör med bra priser blandat med det lilla extra för din hund. Vi vill vara din kompletta onlinebutik med allt vad du behöver för din hund.

Vi är ett litet privatägt aktiebolag som har eget lager och kontor i Sala. Vi erbjuder ett unikt och brett sortiment med konkurrenskraftiga priser kryddat med annorlunda, lite lyxigare hundprodukter för att tilltala många olika kunders önskemål och behov.

Vi tror att våra kunder, precis som oss, är engagerade hundägare. Vårt mål är att alltid lyssna på våra kunder, vara tillräckligt små för att alltid kunna ge den bästa upplevelsen och personlig service samt erbjuda de bästa produkterna till de bästa priserna. Vi som jobbar på Goddie är alla hundägare till både stora och små hundar. Med oss på kontoret är alltid våra tre hundar av rasen chihuahua, Milton, Whiskey och Milou och i hjärtat är alltid våra änglahundar Tindra och Goddie med oss förstås.

VÅR HISTORIA

Redan 2016 grundades bolaget AT Gruppen AB som driver Goddie.se. Bolaget ägs och drivs av familjerna Häggqvist & Ekström. Namnet Goddie (uttalas Gåddi) kommer från en av Annelies första barndomshundar. 1975 kom Goddie som en omplaceringshund till Annelies familj. Goddie hade farit illa sina första levnadsår, men i villan i Morgongåva hos sin nya familj överöstes Goddie med kärlek och trygghet och hon kom att bli en fin vän och trogen lekkamrat under många år. Goddie.se vill vara ditt förstahandsval när du vill ge din hund lite extra kärlek och trygghet.

FÖRETAGSINFORMATION

Våra kontaktuppgifter är: 

Divine Dog AB
Org.nr. 559482-4277
Besöks-/lev.adress: Prästgatan 39, 774 35  AVESTA
Postadress: Stora Klingbo 121, 775 96  KRYLBO
Tel. 010 - 101 16 44

Registrerad för moms och innehar F-skatt.

Välkommen till Goddie, vi är glada att ha dig här! 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.